Auto narazilo do betonového můstku, pro zraněnou ženu letěl vrtulník

03.06.2018 9:22     03.06.2018 12:29

Vážná nehoda se stala v neděli po deváté hodině na Klatovsku. Na místo letěl vrtulník letecké záchranné služby, jednu ženu transportoval do nemocnice.

IMG_8685

Nehoda se stala v 9:10 hodin u odbočky na Novákovice na silnici z Klatov na Janovice.

„Ve směru od Janovic nad Úhlavou jel ročník narození 1998 s vozidlem Volkswagen Polo, měl zareagovat na vozidlo před ním, které odbočovalo doprava. Řidič dle jeho výpovědi začal brzdit, ale vozidlo nebrzdilo, strhl tedy řízení doprava, aby se nestřetl s vozidlem, sjel do silničního příkopu a narazil do betonového můstku,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Zranění utrpěla spolujezdkyně řidiče. „Ženu ročník 1999 transportoval do nemocnice vrtulník,“ doplnila policejní mluvčí.

Podle mluvčího záchranky Martina Brejcha, žena utrpěla úraz hrudníku. Transportována byla do nemocnice v Plzni. "Dále byl na místě ošetřen muž ročník 1998, který utrpěl jen lehké zranění a po ošetření byl ponechán na místě," doplnil Brejcha.

Alkohol při nehodě nehrál roli, vyloučen byl dechovou zkouškou.

Také v sobotu došlo na Klatovsku k vážným nehodám, u kterých musel zasahovat vrtulník. Šlo o nehody motorkářů. Více čtěte zde.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24