QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sobotní nehody motorkářů, na Klatovsko dvakrát letěl vrtulník

02.06.2018 11:11     02.06.2018 18:36

Hned několik nehod motorkářů se stalo během sobotního dne. Na Klatovsko musel dokonce hned dvakrát letět vrtulník, jednou k Sušici, podruhé pro zraněného motorkáře k Čachrovu.

foto QAP CZ

V sobotu dopoledne kolem jednácté hodiny došlo k vážné havárii motorkáře na Klatovsku. Motorkář havaroval na silnici 169 v obci Dlouhá Ves nedaleko Sušice.

"Muž, 58 let, byl po ošetření přepraven letecky na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň - Lochotín. Pacient byl při vědomí a nebyl v bezprostředním ohrožení života," uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Další nehoda motorkáře se stala odpoledne kolem 15. hodiny na Rokycansku u obce Zbiroh. I tato nehoda si vyžádala zranění.

Před půl pátou se střetl motorkář s traktorem u Čachrova na Klatovsku. Také tady zasahovala letecká záchranka. "Řidič motocyklu utrpěl zranění dolní končetiny a po ošetření byl letecky přepraven na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín," uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

A nehody pokračovaly bohužel i v neděli. Na Klatovsku byl znovu potřeba zásah vrtulníku. Osobní auto vyjelo mimo silnici a narazilo do betonového sloupku. Více zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24