Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Autogramiády i sportovní den! Hokejoví indiáni užijí pauzu s fanoušky

03.11.2015 11:08

Hned dvě autogramiády a navíc ještě sportovní den. Tak využijí reprezentační pauzu hokejisté HC Škoda Plzeň. Přinášíme podrobnosti.

DSC04470

Hokejisté HC Škoda Plzeň věnují část svého času během reprezentační pauzy svým fanouškům. Na tento týden se chystají hned dvě autogramiády a navíc ještě sportovní den pro malé i velké, kde se budou hokejisté také podepisovat.

Sérií akcí, na kterých se budou moct fanoušci plzeňského hokeje potkat s hráči, odstartuje už ve čtvrtek autogramiáda v restauraci U Majáku v Částkově ulici na Slovanech. Oblíbený podnik se nedávno stal oficiální restaurací hokejových indiánů. Pro fanoušky to znamená řadu akcí mimo jiné v podobě soutěží o poukázky do restaurace během zápasů. První větší oficiální akcí bude autogramiáda, která se chystá na čtvrtek 5. listopadu. Proběhne přímo v restauraci U Majáku od 18:15. Hokejisté budou k dispozici zhruba hodinu.

Hned v pátek se pak chystá v tiskovém centru Home Monitoring Arény křest nového kalendáře indiánů spojený s další autogramiádou. Podrobnosti najdete v článku zde.

Sobota 7. listopadu pak bude patřit sportovnímu odpoledni, který se odehraje od 10 do 15 hodin v malé tréninkové hale, vedle Home Monitoring Arény. "Pro děti bude připravena řada atrakcí, například hraní na konzolích X-BOX, malování na tvář či Happy Box. Přímo na ledě jsou naplánovány soutěže, jako je například střelba na brankáře. Děti i dospělí budou samozřejmě i volně bruslit,“ uvádí David Bruk, šéftrenér plzeňské hokejové mládeže.

V 11:30 se navíc uskuteční autogramiáda extraligových hráčů HC Škoda Plzeň. Účast při ní přislíbili Jaroslav Kracík, Jakub Lev, Nicholas Johnson a Ryan Hollweg.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte