QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bavte se o víkendu! Tipy na 6. a 7. října

04.10.2018 19:18

Kam vyrazit a kde trávit první víkend v říjnu? Podívejte se na naše tipy z Plzně a celého kraje a nechte se inspirovat, kde se budete dobře bavit...

167366-636206132836543394-970x545-vcenterhcenter

Sobota 6. října

Tradiční farmářské trhy se konají od 08:00 hodin na náměstí Republiky v Plzni.

V plzeňské zoo se koná Zvířecí sobota. Začíná ve 13 hod. a potrvá do 17 hod. Program před výběhem žiraf vyplní různé soutěže pro děti o zajímavé ceny. Od hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi k místu konání Zvířecí soboty dovede návštěvníky soutěžní naučná stezka. Tradiční sraz plyšových zvířátek se uskuteční v 15 hod. rovněž před výběhem žiraf. Kdo přijde s nejzajímavějšími plyšáky, odnese si právě pokřtěnou knihu plnou zajímavých pohledů do zákulisí plzeňské zoo.

Každoroční oslavy piva Pilsner Fest 2018 proběhnou v Plzeňském Prazdroji. Podrobnosti zde.

Vezměte děti na pohádku Kolíbá se velryba od 14:00 hodin do Divadla Alfa.

Premiéru dětského představení Prodáváme nevěstu uvede od 17 hodin Nové divadlo malá scéna. (v neděli od 14 hodin)

Muzikál Donaha! se hraje od 19 hodin v Novém divadle.

Večer s názvem Stíny Pod lampou, kde vystoupí STÍNY PLAMENŮ, NECNON MORTUSS, SORATH, WAR FOR WAR, REZAVÝMI ROXORY NAPLNĚNÉ OTVORY, bude zahájen v 19 hodin v Divadle pod lampou.

Ve 21:00 hodin startuje YGMG Tour v Buena Vista Clubu.

Papírový patlák – sraz milovníků papírových modelů a jejich výroby proběhne na hradě Švihov. V prostorách hradu se bude konat od od 10 do 15 hodin. Kdo si rád hraje a lepí, bude vítán!

Zámek Kozel zve na Japonský večer, zahraje pan Miura Taró na japonskou flétnu shakuhachi. Spolu s ním vystoupí český průkopník hry na tuto flétnu, pan Vlastislav Matoušek. Dále vystoupí paní Yoshino Rinko, která předvede tradiční japonské taneční vystoupení "CHIO NO KOTOBUKI". Akce proběhne od 19:30 hod. v zámecké Jízdárně.

Na Tachovsku se konají dvě zajímavé akce - Slavnosti jablek na Krasíkově (10:00 - 18:00) a Den otevřených dveří muzea železnice v Bezdružicích.

Kostela sv. Mořice na Mouřenci u Annína zve k návštěvě, v 11 hodin se uskuteční komentovaná prohlídka kostela, kostnice a muzea. Mouřenec teď hraje všemi podzimními barvami.

Neděle 7. října

Nenechte si ujít Medový jarmark v Koterově od 10 hodin. Podrobnosti zde.

V Divadle Pluto se hraje od 14 hodin detektivní komedie Splašené nůžky.

Balet Manon je k vidění ve Velkém divadle od 14:00 hodin.

Divadelní představení pro nejmenší s názvem Jak šel pejsek a kočička do školy uvede Měšťanská beseda ve 14:30 a v 16:00 hodin.

Přijďte fandit fotbalistům nebo hokejistům! Fotbalisté FC Viktoria Plzeňí hrají proti FK Teplice od 15 hodin v Doosan Areně. Indiáni se utkají s Mladou Boleslaví, začátek utkání je v 17:30.

Komedie Sluha dvou pánů se hraje od 16 hodin v Novém divadle.

Vandráci - Vagamundos, to jsou Pavel Liška & Honza Révai a vyprávějí o jejich dobrodružství na motorkách od 18:30 hodin v Měšťanské besedě.

Poznejte život vlků na Šumavě a jejich život ve smečce, videoukázky výchovy vlčat a komentovaná návštěva venkovní  expozice s výběhem vlků v přirozeném prostředí se koná v NC Srní od 13 hodin.
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24