QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chvojkovy lomy budou hostit Love Festival

08.06.2017 9:33

Chvojkovy lomy v Plzni na Slovanech budou patřit výhradně lásce. Připravené budou přednášky na partnerská témata a vše, co se lásky týká. Chybět nebude ale ani dobré jídlo...

IMG_9242

V pořadí již druhý ročník Love Festivalu proběhne v sobotu 10. června ve Chvojkových lomech od 13 hodin. Na návštěvníky čeká nabitý program plný přednášek, workshopů, dobré jídlo, ale také hudební vystoupení. Už den před festivalem se navíc v parku slavnostně odhalí plastika, na kterou se budou moct upevňovat takzvané zámky lásky.

"Edukaci v oblasti lásky si vzala na starost Daniela Lukešová z plzeňského Tantra centra a stejně jako loni budou s kolegou Petrem Popkem vtipnou a hravou formou přednášet na určená témata. Daniela učí intimitu na základních školách, tudíž je vše podáváno formou, která umožňuje přítomnost dětského publika. Dospělí návštěvníci mohou využít odborných konzultací z oblasti tantry, porodu, mateřství a zdraví," lákají organizátoři. Přednáškový blok začíná ve 14 hodin společným přípitkem.

Odpoledne budou  na programu také workshopy jógy, tantra jógy, meditace či tance. Na Love Festivalu se také můžete nechat ozdobit hennou nebo si zasoutěžit se svými blízkými i partnerem, a zjistit, jak vám to společně klape.

"Vzácnými hosty jsou zástupci organizace Loono, kteří na Love festival přijedou poučit návštěvníky o onkologických onemocnění u žen i mužů a naučí je i základy samovyšetření," uvádí pořadatelé.

Na své si ale přijdou i milovníci dobrého jídla. K mání bude raw a vegan jídlo z pražského Food of love, ryby a steaky z restaurace La Spezia nebo kvalitní burgery od Dej si burger. O sladkou tečku se postará například JS chocolate.

"Love festival děláme proto, abychom se naučili milovat a být šťastní a abychom si užili společně skvělé odpoledne. Tantra centrum Plzeň vnáší do mnoha životů moudrost, tak jí chceme šířit co nejdále a nejvíce,“ říká o akci Zuzana Pithardová, jedna z organizátorek akce.

V Parku navíc už v pátek 9. června přibyde další novinka. A sice plastika, která bude sloužit pro upevňování zámků lásky. Podrobnosti najdete v článku zde.

Další informace ohledně festivalu s podrobným programem najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24