QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další napadení na ubytovně! Cizinec bodl mladíka do břicha

02.05.2017 10:31

Policie řeší další krvavý útok na ubytovně v regionu. Za poslední týdny už jde o několikátý případ, kdy dění v obdobném zařízení zaměstnává policii. Přinášíme podrobnosti!

DSCN2977

Tentokrát vyjížděli kvůli krvavému útoku na ubytovně policisté na Rokycansku. V péči zdravotníků skončil teprve 25letý cizinec, kterého pobodal jeho krajan.

"Včera po osmnácté hodině jsme na lince tísňového volání přijali oznámení o fyzickém napadení na jedné z ubytoven na Rokycansku. Z dosavadního šetření vyplývá, že dva cizinci ve věku 49 let a 18 let měli slovně napadat 25letého cizince. Slovní napadání vyústilo i ve fyzický útok, kdy starší z útočníků bodl 25letého muže nožem do oblasti břicha," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Podezřelé muže policisté zadrželi ještě na místě. Dechové zkoušky na alkohol měli pozitivní, oba nadýchali přes 1,5 promile. "V současné době jsou oba podezřelí zadrženi a probíhají další úkony. Případem se zabývají kriminalisté ze služby kriminální policie a vyšetřování. Případ rokycanští kriminalisté prověřují jako trestný čin proti zdraví," doplnila mluvčí policie.

V poslední době to ale zdaleka není první podobný případ, kdy policie musela v podobném ubytovacím zařízení řešit násilí nebo dokonce tragické události. Na začátku dubna došlo na ubytovně v Plzni na Slovanech dokonce k vraždě (více zde). Jen o několik dnů později musela policie v Domažlicích řešit znásilnění na ubytovně a o uplynulém víkendu vyjížděla i policie v Plzni, šlo o sebevraždu ženy na ubytovně Částkově ulici, podrobnosti se dočtete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24