QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Horké léto je tady! Přinášíme tipy, kam vyrazit za koupáním

23.06.2016 12:12

Pravé letní počasí ovládne od čtvrtka celý region. Koupaliště i venkovní areály bazénů tal očekávají velký nával. Kde se příjemně vykoupat a strávit horké dny? Přinášíme tipy!

Balonová show 2012 (24)

Bazény v Plzni na Slovanech a na Lochotíně - venkovní areály bazénů nabízí také občerstvení, která se nově otevřela. Otevírací doba na Slovanech je do 19 hodin, na Lochotíně do 18 hodin. Areál na Lochotíně nabízí prostředí spíš pro rodiny s malými dětmi.

Velký bolevecký rybník - největší rybník v Plzni láká ke koupání na čistou vodu, ale také na písčitou pláž a v letošní sezóně také na nově otevřenou restauraci. Půjčit si můžete i plážové vybavení, a kdyby bylo slunce už moc, můžete se schovat pod stromy v hájích okolo.

Plovárna Hradiště - oblíbená plovárna nabízí koupání v řece, ale také pronájem hřišť a rozlehlou pobytovou louku. Nechybí ani bohaté občerstvení. Nechte se nalákat na webu plovárny.

Jezírko ve Škodalandu v Plzni u přehrady České údolí - dlouhé chvíle u vody můžete zpestřit například minigolfem, jízdou na in-linech, volejbalem apod. Den si můžete zpříjemnit i projížďkou na lodičce nebo šlapadle. Areál je otevřený až do září od 8 do 22 hodin. Jezírko je přístupné ve všední dny od 11 do 20 hodin, o víkendech od 10 do 20 hodin.

Přírodní koupaliště v Líních - nabízí koupaliště o rozloze zhruba 70 krát 50 metrů, také dětské brouzdaliště. Nechybí ani posezení v občerstvení, sportovní aktivity jako například nohejbal nebo kuželky.

Koupaliště v Tlučné - je otevřené denně od 10:00 do 20. Z Plzně se do obce dostanete pohodlně autobusem číslo 55. V areálu nechybí restaurace.

Biotop Kotynka v Dobřanech - je rozsahem největším biotopem v republice tohoto typu. Areál nabízí pohodové posezení v restauraci, ale zároveň sportovní náčiní a také pronájem slunečníků. Dětské brouzdaliště má nový protiskluzový povrch a k dispozici je nově i miniknihovnička. Otevřeno je každý den od 10 do 20 hodin.

Hracholusky - přehrada na severním Plzeňsku nabízí hned několik lokalit, kde se vyřádit. V současné době je navíc ještě kvalita vody dobrá. Vybrat si můžete například známý Kemp Keramika nebo Autokemp Radost.

Koupaliště v Kralovicích - areál byl slavnostně otevřený před loňskou sezónou a také letos nabízí velmi dobré koupání. Otevřeno je v současné době denně od 13 do 20 hodin. Doba se ale může měnit, aktuální informace najdete zde.

Biotop v Blovicích - je otevřený denně, nechybí ani zázemí pro děti se skluzavkou. Podrobnosti najdete zde.

Koupaliště v Rokycanech - areál nabízí pro nejmenší velké brouzdaliště, také houpačky a další atrakce v areálu. Před letošní sezónou prošlo velkou revitalizací a nechybí ani tobogán. Na fotky se můžete podívat zde.

Sušice - v týdnu je areál otevřený od 15 do 19 hodin, o víkendech od 10 do 19 hodin. Další informace k areálu a provozu najdete na zde.

Venkovní koupaliště v Klatovech - areál je poměrně rozlehlý, nabízí jak větší bazén, tak menší bazén pro děti. V týdnu je otevřeno od 12 do 19 hodin, o víkendu od 10 do 19 hodin. Podrobnosti najdete na webu klatovských technických služeb zde.

Máte další tipy na příjemné koupání ať už ve venkovních bazénech nebo v přírodních koupalištích? Podělte se o ně, tipy posílejte na mail qap@qap.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24