QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni mají suchou přípravu za sebou. Teď je čeká dovolená

07.07.2017 20:10

Devět týdnů letního drilu uzavřeli hokejisté HC Škoda Plzeň soustředěním v Železné Rudě. Letos byla příprava mimořádně náročná, i když poprvé odpadly jízdy na kolech.

Photo 07.07.17 9 21 00

Soustředění v Železné Rudě završilo náročnou přípravu, ve které se především kombinovala silová příprava s různými formami běhů a her.  V posledním týdnu hráči opět trénovali  na Samotách a v areálu základní školy.  Soustředění pak završil výběh na Pancíř.

"Letní příprava byla dlouhá, ale jsme s jejím průběhem spokojeni. Proběhly vstupní a výstupní testy, které ukázaly, na čem pracovat. Je pár hráčů, kteří musí dohánět tréninkové manko. Příprava letos byla úplně jiná, všechno se odehrávalo v posilovně nebo na ploše. Hodně se skákalo a běhalo, v tomhle byla největší změna,“ ohlíží se za přípravou hlavní trenér Ladislav Čihák.                

V minulých letech bylo vždy součástí letní přípravy kolo, letos však tato neoblíbená činnost odpadla. "Příprava byla hodně náročná. Kolo mi nevadilo, ale jsem nakonec rád a bavilo mě takhle víc než jezdit po Šumavě. Nejhorší bylo posilování břicha, ale jinak se to dalo zvládnout. Závěrečný výběh byl náročný, ale poprali jsme se s tím všichni dobře,“ říká  obránce David Sklenička.

Indiány teď čekají dva týdny dovolené.  Hráči se opět sejdou 24. července, kdy  je čekají fyzické testy a o den později  první trénink na ledě.

FOTO:  HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24