QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Masopust opanuje Nepomuk i okolí, chybět nebude ani večerní program

08.02.2018 12:52

Masopustní průvod, ale také dětský maškarní bál, karnevalová party nebo koncert. Tak bude vypadat masopustní veselice v Nepomuku a okolí v závěru tohoto týdne.

Masopust v Liticích.

Masopustní tradice ožije v Nepomuku a okolí už tuto sobotu 10. února. Program nabídně zábavu a akce pro všechny generace. Průvod masek ale rozhodně nebude chybět. 

"Již tuto sobotu se v Nepomuku můžete zapojit do veselého průvodu masek místními částmi Dvorec a Železná Huť, které byly původně samostatnými osadami. Masopustní tradici zde zachovávají členové Sdružení dobrovolných hasičů Dvorec. Průvod vyráží v 9 hodin od hasičárny a postupně projde téměř všemi ulicemi městské části," láká Šárka Boušová z Kulturního a inforčmaního centra Nepomuk.

Připravené ale bude i zábavné odpoledně pro nejmenší v sokolovně. Dětský maškarní bál pořádaný ve spolupráci s Mateřským centrem Beruška zde začne v 15 hodin.

Masopustní veselí zakončí večírky pro dospělé. Na maškarní párty The Carnival na Zelenohorské poště si můžete zatančit v rytmu reggae, drumnbassu, electroswingu i techna. Naopak pro fanoušky rocku je připravený koncert legendární skupiny Odyssea v KD Dvorec.

O nadcházejícím víkendu nicméně propuknou masopustní akce po celé regionu, na přehled se můžete podívat zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24