QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nádvoří pivovaru se změní v "kotel"! Chystá se projekce zápasu Viktorky v Madridu

22.10.2018 10:53

Už v úterý se nádvoří Plzeňského Prazdroje změní ve fotbalový kotel. Utkání FC Viktoria Plzeň s Realem Madrid se bude vysílat živě. Chybět nebude ani doprovodný program.

NMC_9087

Fotbalisté Viktorky nastoupí už v úterý opět v rámci Ligy mistrů k utkání a před sebou tak mají dalšího velmi kvalitního soupeře. Duel tentokrát sehrají na slavném Santiago Bernabéu proti Realu Madrid.

Projekce proběhne na nádvoří Plzeňského Prazdroje ve spolupráci Města Plzně a FC Viktoria Plzeň. Program začne už v 19 hodin. "Vstup je pochopitelně zdarma a všichni fanoušci, kteří dorazí ve viktoriánském, jsou jen vítáni! Dresy, šály i vlajky samozřejmě s sebou. Před speciálním pódiem vznikne pořádný viktoriánské kotel, který bude na dálku držet palce svému týmu," informuje klub FC Viktoria Plzeň.

Fanoušci budou moct v rámci večera vyhrát 2 vstupenky na domácí zápas s Realem Madrid, který už je v tuto chvíli vyprodaný. Právě klubové oblečení, ve kterém fandové dorazí na projekci, je základem úspěchu. Soutěžit se budetaké o dres kapitána Romana Hubníka. A ne o ledajaký dres – ale o ten, se kterým nastoupí k utkání přímo na Santiago Bernabéu.

O hudební doprovod se postará oblíbená plzeňská kapela Lucie revival.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24