Plesová sezóna v Plzni startuje! Přinášíme přehled akcí

20.01.2017 7:54

Plesová sezóna se rozjíždí na plné obrátky také v Plzni. Sérii tradičních akcí, které budou pokračovat až zhruba do března, odstartuje ples města. Přinášíme tipy na plzeňské plesy 2017!

FOTO_Magistrát města Plzně (13)

20. ledna - Reprezentační ples města Plzně - Měšťanská beseda - 20:00 - Letos je ples s podtitulem "Když Plzeň tančí". V průběhu večera se tak představí například vítězka sedmé řady populární soutěže StarDance herečka Marie Doležalová s Markem Zelinkou a taneční pár letošního ročníku Kristýna Leichtová a Václav Masaryk. S orchestrem Zatrestband se ve Velkém sále představí muzikálová a koncertní zpěvačka a herečka Tereza Hálová a zpěvák, herec, tanečník známý z mnoha českých muzikálů Zbyněk Fric.

21. ledna - Házenkářský ples - Saloon Roudná - 20:00 - K tanci a poslechu bude hrát plzeňská kapela W-Band. Nebude chybět módní přehlídka, tombola, připravený bude i stůl s black jackem a barmanská ohňová show. Večerem bude provázet moderátorka rádia Kiss Proton Veronika Nágrová.

21. ledna - Ples lidského létání Blue Wings - Sokol Skvrňany - 20:00 - Cheerleadingová skupina Blue Wings tentokrát připravila večer s  moderátorem z  Evropy 2 Ondrou Urbanem, s  osvědčenou kapelou k  poslechu a  tanci, s  tombolou, fotografem a  fotokoutkem, půlnočním překvapením a  především s  několika cheerleadingovými vystoupeními.

28. ledna - Reprezentační ples TOP 09 Plzeňského kraje - Měšťanská beseda - 20:00 - Ples TOP 09 má tentokrát podtitul Divadelní noc aneb Nahlédněte s námi za oponu. Připraven je divadelní program, půlnoční překvapení a vítány jsou divadelní kostýmy a doplňky. Kromě toho se návštěvníci mohou těšit i na soutěž o skvělé ceny a především na hudbu v podání Dance Bandu Plzeň.

28. ledna - Ples záchranářů - Sokolovna Bolevec - 20:00 - V pořadí již 21. ročník plesu přinese opět skvělou zábavu a spoustu tance. O hudební program se postará kapela Ozvěny.

4. února - 9. reprezentační česko-německý ples - Měšťanská beseda - 20:00 - Česko-německý ples se letos nechal inspirovat příběhy tisíce a jedné noci. Dámy se mohou vžít do role krásné Šeherezády a noc kolem nich poplyne jako pohádka. Připraven je bohatý společenský program, taneční vystoupení inspirovaná orientem i nezbytné bavorské vdolečky. K tanci a poslechu hraje Big Band Bonit

10. února - Ples Nadace 700 let města Plzně - Měšťanská beseda - 20:00 - podrobnosti k programu najdete v článku zde.

11. února - Ples právníků - Měšťanská beseda - 20:00 - K tanci a poslechu tu bude hrát Big Band Bonit, tanečními vystoupeními večer ozdobí Dance centrum Petry Parvoničové a publikum se může těšit i na Ilonu Csákovou nebo Elán kontraband. Průvodcem bude Jan Čenský

24. února - Divadelní ples - Měšťanská beseda - 20:00 - Krátké sukně, dlouhý večírek! Takové je motto letošního plesu Divadla J. K. Tyla. V rytmu swingu se protančíte do rozverných třicátých let, těšit se ale můžete i na taneční repertoár klasických velkých plesů. K tanci a poslechu bude hrát Taneční orchestr Miroslava Novotného. Orchestr DJKT pod vedením Jiřího Štrunce zahraje mimo jiné slavný Straussův valčík Na krásném modrém Dunaji. Předvedou se umělecké soubory divadla, sólisté opery a uvidíte úchvatná stepařská čísla. Bláznivé půlnoční překvapení bude letos v režii baletu!

24. února - XIV. reprezentační ples fotbalistů - Parkhotel - 20:00 - Výkonný výbor Plzeňského krajského fotbalového svazu pořádá reprezentační ples s atraktivním programem. Během večera vystoupí No Name, Peter Nagy, Kroky Michala Davida, Simpl Cover Band a DJ Libor Zajíček. Moderuje Zdeněk Hůrka.

25. února - Reprezentační ples Plzeňského kraje - Parkhotel - 20:00 - Ples se ponese v duchu plavby zaoceánským parníkem v polovině minulého století. Hrát a zpívat budou Jiří Korn, Golden Big Band Prague a The Dixie Hot Licks. Večerem budou provázet Martina Kociánová a Jan Čenský.

17. března - Ďábelský ples  - Kulturní dům Peklo - 19:00 - Ples v KD Peklo potěší všechny milovníky rockové hudby. V průběhu večera vystoupí nejlepší české rockové a revivalové kapely. Těšit se můžete například na Metallica Revival Beroun nebo AC/DC Czech revival, vystoupení v pole dance nebo půlnoční překvapení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24