QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přísná opatření při utkání s Partizanem! Fanoušky čekají kontroly dokladů

20.02.2018 19:48

Vzhledem k přísným bezpečnostním kontrolám by měli příznivci Viktorky dorazit na zápas včas. Každý fanoušek musí mít s sebou občanský průkaz nebo potvrzení o pobytu. 

FOTO_Pavel Němeček (6)

Fotbalisté Viktorie Plzeň nastoupí k duelu Evropské ligy se srbským Partizanem Bělehrad ve čtvrtek 22. února. Zápas začne v 19 hodin, vstupy na stadion se  otevřou v 17.30. "Prosíme fanoušky, aby vzhledem k bezpečnostním kontrolám přišli s dostatečným časovým předstihem a předešlo se tak tvoření dlouhých front u turniketů,“ uvádí mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pivovarská lávka se uzavře v 15 hodin.

Tak jako na každém utkání evropského poháru, ani tentokrát se nebudou na stadionu prodávat alkoholické nápoje a není organizována ani dětská tribuna. Mezi sektory S a T je kvůli blízké stavbě zúžený prostor. "Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost,“ informuje Václav Hanzlík.

"Na stadionu bude probíhat kontrola osobních dokladů. Každý fanoušek si tak s sebou musí vzít občanku či potvrzení o trvalém či přechodném pobytu. Pokud se neprokáže, nebude vpuštěn na stadion. Cílem tohoto opatření je absolutní bezpečí fanoušků, aby se zamezilo jakýmkoliv konfliktům. Věříme, že vše proběhne bez problémů a nebude to nikoho zdržovat,“ vysvětluje mluvčí.

Tolerovány opět nebudou jakékoliv projevy rasismu. "V Doosan Areně panuje vždy skvělá a férová atmosféra, věříme, že to tak bude pokračovat i nyní,“ doplňuje Hanzlík.

Vstupenky na duel s Partizanem nebudou z bezpečnostních důvodů v prodeji ve středu ani ve čtvrtek, prodej skončil v úterý. Vstupenky byly v prodeji prakticky od začátku ledna, času na jejich pořízení tedy byl podle názoru klubu dostatek. 

Během utkání s Partizanem se na pokladnách za severní věží Doosan Areny budou prodávat vstupenky pouze na pondělní ligový zápas s Jihlavou, prodej bude ukončen až o poločase zápasu Evropské ligy.

FOTO: ilustrační, Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24