QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič pod vlivem alkoholu projel plotem u rodinného domu - FOTKY

16.08.2017 18:31

Už druhý případ řidiče pod vlivem alkoholu, který ze silnice vlétl na pozemek rodinného domu, řeší policisté na Domažlicku. Tentokrát seděl za volantem teprve 20letý mladík!

ViewImage.aspx
ViewImage.aspx32

Tentokrát se nehoda odehrála v obci Borovice na Domažlicku. Teprve 20letý řidič osobního vozidla tovární značky BMW jel od obce Velký Malahov na Horšovský Týn.

"Po projetí pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy, s vozidlem najel na pravou krajnici, poté vyjel mimo komunikaci, kde naboural do oplocení domu a do laminátového kontejneru. Dopravní nehoda se obešla bez zranění osob. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 15 tisíc korun, na oplocení domu a na kontejneru vznikla škoda ve výši 22 tisíc korun," říká k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Jakmile na místo drozaili policisté, následovala dechové zkouška. Ukázalo se, že mladík neměl za volantem co dělat. "Odborné měření bylo s pozitivním výsledkem 0,68 promile alkoholu v krvi. Mladík s naměřenou hodnotou souhlasil a přiznal požití alkoholických nápojů. Navíc policistům nepředložil řidičský průkaz a doklad o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla," dodává policejní mluvčí.

Podobnou nehodu přitom řešili policisté na Domažlicku před pár dny. V Holýšově nadělal řidič s autem na zahradě rodinného domu doslova spoušť. Podrobnosti i fotografie z nehody najdete v článku zde.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24