QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Špičák má na víkend ideální podmínky, sjezdovky jsou upravené - FOTKY

05.02.2016 10:42

Jak to aktuálně vypadá v lyžařském areálu Špičák? Ochlazení umožnilo znovu spustit sněžná děla. V provozu už je téměř kompletní areál a dokonce se znovu bude lyžovat i večer. Podívejte se na aktuální fotky!

špicak_5_unora6
špicak_5_unora6špicak_5_unora1špicak_5_unora2špicak_5_unora3špicak_5_unora4špicak_5_unora5

Mírné ochlazení přišlo po deštivém začátku týdne, ve čtvrtek na horách opět začalo sněžit a Šumavu znovu pokryl sníh (fotky ze čtvrtka najete zde).

Provozovatelé lyžařského střediska Špičák dělají co mohou, aby areál na víkend nabídl co nejlepší podmínky. Při oblevě totiž byla část sjezdovek zavřená. Ve čtvrtek se provoz na některá uzavřená místa opět vrátil a v pátek 5. února se dokonce spustí večerní lyžování. Areál bude na víkend v provozu celý kromě spodní části jedničky. Na aktuálních fotkách z pátku můžete vidět, že podmínky jsou ideální, sjezdovky krásně upravené!

"Spouštíme dnes večer večerní lyžování, a když se podmínky nezmění, tak bude opět spuštěné každý den. Spuštěný je už také Sirotek, v provozu budou i hlavní Šance a snowpark, komplet celý areál kromě spodní části jedničky," upřesnil Vladímír Kasík z lyžařského areálu Špičák. Večerní lyžování se koná opět na sjezdovce Spodní Šance od 18:30 do 21:00 hodin.

Lyžaře nebudou omezovat ani plánované závody. "Závody jsou zrušeny," potvrdil Vladimír Kasík.

Pokud vyrazíte na hory o víkendu, určitě neprohloubíte. Zvláště v sobotu má po celý den svítit sluníčko.


foto: Ski&Bike Špičák

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT