QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské zoo odstartovala hlavní sezóna! Novinkou jsou zooknihovničky - FOTKY

06.04.2018 12:03

Se začátkem dubna odstartovala v plzeňské zoo hlavní sezóna. Mimo jiné se prodloužila otevírací doba. Novinkou jsou takzvané zooknihovničky.

1
12345

Hlavní sezóna v plzeňské zoo připadá každoročně na období od dubna do října. Od začátku měsíce se tak prodloužila otevírací doba, zároveň se ale zvýšilo vstupné.

Od dubna do října je zoologická zahrada otevřená každý den od 8 do 19 hodin. Návštěvníci musí ovšem počítat i s o něco vyšším vstupným. To dělá pro dospělého 150 korun, zlevněné vstupné je 110 korun a rodinná vstupenka pro dva dospělé a dvě děti vyjde na 490 korun. Podrobnosti k cenám najdete zde.

Novinkou hlavní sezóny jsou zooknihovničky, které jsou od čtvrtka k dispozici na dvou místech areálu. "Projekt uvádí v život zoo spolu s Knihovnou města Plzně. Jedna knihovnička se nachází u dětského hřiště za Tropickým pavilone Z, druhá na spodní terase Sibiřského srubu," informuje plzeňská zoo.

Nadcházející víkend zoo nabídne navíc jednu z oblíbených akcí, a sice takzvanou Ptačí sobotu. Připravený bude speciální program a zároveň i slevy pro všechny, kteří jsou nositeli ptačích jmen. Další informace najdete v článku zde.

Návštěvníci už se mohou těšit i na legendární medvědy, kteří se nedávno probrali ze zimního spánku (více zde). Od dubna už je navíc otevřený také DinoPark.

FOTO: Zoologická a botanická zahrada města Plzně

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24