Vstupenky na zápas Viktorky se Zlínem budou v předstihu k mání

05.10.2015 12:53

Synot liga má momentálně reprezentační pauzu, fanoušci Viktorky se ale už mohou chystat na další utkání. Odstartuje prodej vstupenek na příští domácí zápas.

QAP_FOTO (4)

Viktoriáni, kteří nejsou v nominaci reprezentačního trenéra Pavla Vrby, mají aktuálně pauzu kvůli kvalifikačním zápasům na ME. Doma se fanouškům představí až v sobotu 17. října v utkání proti Zlínu. Fanoušci už se ale teď mohou na zápas chystat. Navíc příští kolo slibuje velkou přetahovanou o body. Viktorka je totiž po neděli v tabulce druhá za Spartou jen o skóre.

Na západ Čech dorazí staronový účastník nejvyšší soutěže ze Zlína v sobotu 17 října, hrát se bude od 20:15. Už v tomto týdnu ale odstartuje prodej lístků.

"Vstupenky na zápas s Fastavem Zlín je možné zakoupit od středy 7. října ve fanshopu přímo v prostorách Doosan Areny. Paralelně běží předprodej na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky a k dispozici je také online nákup přes portál www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude probíhat až do vyčerpání kapacity Doosan Areny," informoval klub. Pokud se vstupenky nevyprodají v předprodeji, otevřou se pokladny také před samotným zápasem.

"Věříme, že naši skvělí fanoušci nás poženou dopředu i v zápase se Zlínem a že budeme moci společně oslavit zisk dalších tří ligových bodů," zve všechny příznivce Viktorie na fotbal nejlepší ligový střelec Michal Ďuriš.

Časy prodeje vstupenek na Zlín:

7. října   9:00 – 17:00     Fanshop
8. října   9:00 – 17:00     Fanshop
9. října   9:00 – 17:00     Fanshop
10. října 9:00 – 17:00     Fanshop
11. října 9:00 – 17:00     Fanshop

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT