Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kam mezi svátky za kulturou? V Galerii Hess proběhne setkání s umělkyní Annou Lind

23.12.2023 11:34

V Plzni se bude konat milé setkání s umělkyní Annou Lind, která aktuálně vystavuje své obrazy v Galerii Hess na Roudné. Vydejte se mezi svátky za kulturou i vy.

Anna Lind_Galerie Hess_1223_QAP HM (18)

Ve Vinotéce Galerii Hess, Na Roudné 59, Plzeň vystavuje od začátku prosince Anna Lind, česká výtvarnice původem z Mariánských Lázní. Vernisáž výstavy s názvem Různé světy se vydařila a do galerie si našlo cestu mnoho milovníků umění. Reportáž z vernisáže naleznete ZDE.

Anna Lind vystavuje v Plzni abstraktní díla ze své dřívější tvorby, ale i novodobé realistické obrazy, které vynikají fascinujícím smyslem pro detail. Výstava se těší velkému zájmu a i z tohoto důvodu se rozhodla Galerie Hess připravit před koncem roku ještě jedno setkání s touto neobyčejnou umělkyní.

„Rozhodli jsme se připravit pro veřejnost ještě jednu akci na konec roku. Z úst autorky si mohou zájemci vyslechnout vysvětlení k její tvorbě a v klidu s ní pohovořit třeba se skleničkou dobrého vína z naší nabídky,“ zve na setkání s umělkyní Zdena Benešová, kurátorka výstavy.

Anna Lind bude v Galerii Hess ve čtvrtek 28. prosince v době od 16:00 do 18:00 hod.

Kromě uměleckého zážitku si domů můžete odnést i lahodné víno, které ve Vinotéce Galerii Hess, Na Roudné 59, Plzeň nabízí. Doplňte své vinotéky víny z tvorby proslulého vinaře Ing. Miroslava Kovácse a buďte připraveni na konec roku s dobrým mokem.

Výstava Anny Lind bude ve Vinotéce Galerii Hess k vidění do 2. ledna 2024.

Foto ilustrační QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT