QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloději pneumatik jsou zase v terénu! Policie řeší další případy

25.10.2016 10:15

Případy očesaných aut bez disků s pneumatikami řeší policie opět po několika měsících. Před časem řádili zloději v Plzni, teď se případ objevily na dalších místech.

vůz3

Policie v Plzni letos v létě řešila celou sérii případů, kdy zloději během chvíle doslova očesali auta na několika místech města. Vozy pak majitelé našli bez disků s pneumatikami. Teď řeší velmi podobnou záležitost policisté na Tachovsku.

"Stříbrští policisté šetří případ krádeže, který se stal z 21. na 22. října letošního roku ve Stříbře. Na parkovišti v Máchově ulici odcizil dosud neznámý pachatel ze dvou odstavených vozidel – Audi a Škoda Rapid – hliníkové disky s pneumatikami, z každého vozidla pak ještě pět šroubů," potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Škody se zatím vyšplhaly na víc jak 30 tisíc. Po pachateli ale zatím policie pátrá. "Stříbrští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Po neznámém pachateli a odcizených kolech pátrají," dodává policejní mluvčí.

V Plzni zloději udeřili ve velkém na přelomu června a července. Zloději řádili pokaždé na jiném místě západočeské metropole. Případy byly nahlášené na Doubravce, na Borech i na Slovanech nebo na Lochotíně. Více zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24