Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie ohlídá oslavy 28. října v Plzni! Pozor na dopravní omezení

27.10.2019 9:37

Plzeň bude v pondělí žít oslavami 28. října. Akce, které budou během dne probíhat ve městě, jsou spojené i s řadou opatření a dopravních omezení...

Demonstrace narodni demokracie (1)

Pondělí bude v Plzni ve znamení oslav 28. října. Krom bohatého programu přinesou oslavy také policejní dohled a dopravní omezení.

"V souvislosti s ´Plzeňskými oslavami vzniku republiky´ policisté Městského ředitelství policie Plzeň připravili bezpečnostní opatření, na kterém se budou podílet se strážníky Městské policie Plzeň. Policisté během této události budou dohlížet nad bezpečností a plynulostí silničního provozu a zároveň budou dohlížet na to, aby nedocházelo k narušení veřejného pořádku. Počínaje Pietním aktem na nám. T.G. Masaryka až po slavnostní ukončení ohňostrojem na nám. Republiky. Z důvodu bezpečnosti všech účastníků oslav budou provedeny částečné a úplné uzavírky místních komunikací," říká mluvčí policei Veronika Hokrová.

Policie zároveň upozorňuje na možnost krádeží. Obdobné akce jsou vždy velkým tahákem pro zloděj. "Policisté dále občany upozorňují, aby si při oslavách dávali pozor na své cennosti uložené v kabelkách, taškách, batozích a zejména pak ve vozidlech. Nezabezpečené a volně odložené věci se stávají velkým lákadlem pro pachatele, kteří vám svým jednáním mohou způsobit nemalé starosti," dodává policejní mluvčí.

V Plzni v souvislosti s oslavami dojde i na řadu dopravních omezení a uzavírek. Přehled uzavírek a dopravních opatření najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství