QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oslavy 28. října přinesou v Plzni také řadu dopravních omezení!

23.10.2019 7:02

Oslavy 28. října budou v Plzni ve znamení dopravních omezení. Dotknou se nejen přímo historického centra města, ale také Klatovské a Americké. Čtěte podrobnosti!

foto-qap-cz (3)

Tradiční oslavy 28. října budou v Plzni znamenat také dopravní omezení. Počítat by s tím neměli jen řidiči aut, ale také cestující MHD.

V souvislosti s konáním slavnostního shromáždění na náměstí T. G. Masaryka dojde 28. října v době od 17 do 17:30 hodin k omezení dopravy v jednom jízdním pruhu na Klatovské třídě, podél náměstí T. G. Masaryka. Lampionový průvod omezí dopravu na Klatovské třídě, která bude od 17: 55 hodin v obou směrech uzavřena v úseku od křižovatky s ulicemi U Trati a Borská po křižovatku Husova a Smetanovy sady. Od této doby nebude možné projet ani Americkou třídou od Jungmannovy ulice, celou Jungmannovou ulicí a Kopeckého sady v úseku ulic Goethova a Františkánská. Františkánská ulice bude uzavřena celá, tedy od Kopeckého sadů k náměstí Republiky a z Bezručovy ulice bude možné odbočit pouze doprava do Kopeckého sadů.

Dopravní omezení se dotkne i náměstí Republiky. Od 16 do 19:30 hodin (do odchodu průvodu) bude platit zákaz parkování podél náměstí a částečně i v Prešovské a Pražské ulici. Rovněž nebude možno parkovat v Dřevěné ulici. V 18 hodin se náměstí uzavře pro veškerou dopravu. Provoz se obnoví po skončení akce. Trasa průvodu vede z Klatovské třídy přes Smetanovy sady, ulicí Bedřicha Smetany a na náměstí Republiky.

Oslavy se promítnou také do provozu MHD. Další podrobnosti najdete na webu dopravních podniků zde.

FOTO: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24