Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V plzeňském obchodním domě došlo k fyzickému napadení

13.02.2023 20:01

K fyzickému napadení došlo v jednom z obchodních domů v Plzni v městské části Bory. Při potyčce se jeden z pracovníků prokázal falešným policejním průkazem. Policie se tedy zabývá rovnou dvěma případy.

Návrh bez názvu-4

„Policisté z obvodního oddělení Plzeň Bory se zabývají případem fyzického napadení, ke kterému došlo v úterý 7. února 2023 ve večerních hodinách v jednom z plzeňských obchodních domů. Uvnitř prodejny došlo ke slovní rozepři mezi zákaznicí a pracovníkem ostrahy. 43letá žena přitom pracovníka ostrahy vulgárně urážela,“ uvedla Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Pracovník ostrahy neudržel nervy na uzdě. „Pracovník ostrahy do ženy následně několikrát strčil a pokusil se ji fyzicky napadnout. Do konfliktu se poté zapojili další dva pracovníci ostrahy, kteří se snažili situaci uklidnit. To se jim ovšem nepodařilo, žena byla vulgární a strážným se vysmívala. Jeden z nich se následně prokázal služebním průkazem policie. Situace se uklidnila ve chvíli, kdy na místo dorazila hlídka policistů,“ popsala situaci mluvčí policie.

„Fyzické napadaní šetří policisté v rovině přestupku. Ve věci prokázání se služební průkazem policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu padělání a pozměnění veřejné listiny. Oběma případy se nadále zabývají a prověřují veškeré okolnosti,“ dodala Michaela Raindlová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT