Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policie hledá posledního ze sedmi cizinců, kteří utekli ze záchytného zařízení - VIDEO

08.02.2023 11:22     09.02.2023 8:47

Policie pátrala po několika osobách. Jednalo se o cizince, kteří utekli ze záchytného zařízení Balková na severním Plzeňsku. Během včerejšího dne se podařilo policii chytit 5 osob. Nyní je v pátrání už jen jeden muž.

Policie ČR uprchlíci_0223_PČR Twitter

“Policisté z několika krajů za asistence Letecké služby PČR aktuálně pátrají po osobách, které uprchly ze záchytného zařízení v Bálkové. Přesné počty jsou v současnosti předmětem šetření,” uvedla Policie České republiky v úterý 7. února večer.

Ve středu 8. února, policie informovala o dopadení několika mužů. “Z vnitřního perimetru záchytného zařízení podléhající Správě uprchlického zařízení MV uprchlo 13 cizinců. Během noci jsme 6 osob zadrželi. Dopoledne policisté našli dalšího cizince. Aktuálně pátráme po 6 osobách. Nasazeni jsou i dnes policisté z několika krajů a letecká služba,” aktualizovala Policie České republiky.

Muži nejsou podezřelí z trestné činnosti. “Muži byli v zařízení zajištěni z důvodu realizace správního vyhoštění do země původu, nikoliv z důvodu podezření z páchání trestné činnosti,” uvedla Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaných osob, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 

AKTUALIZACE:

"V odpoledních hodinách se nám podařilo zadržet dalších 5 osob. Nyní intenzivně pátráme po posledním cizinci, který je na útěku," informovala policie ve středu 8. února.
 
V pátrání je stále BARTAL KHALID:
 

Datum narození 13.4.1995

Pátrání vyhlášeno 8.2.2023

Státní příslušnost Maroko (MA)

Výška 180 až 185 cm

Zdánlivé stáří 26 až 30 let

 

Popis osoby

  • POSTAVA střední

  • BARVA VLASŮ hnědočerné

  • BARVA VOUSŮ hnědočerné TVAR VOUSŮ hladké STŘIH VOUSŮ knír

  • BARVA OČÍ hnědá

 

 

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT