Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ryan Hollweg prodloužil smlouvu. S klubem podepsal na rok

27.04.2016 14:50

Jedna z nejvýraznějších postav kádru HC Škoda Plzeň zůstává ve službách západočeského celku. Ryan Hollweg podepsal smlouvu na další rok. "Jsem velmi šťastný, že můžu zůstat v Plzni," říká Hollweg.

NMC_7504

Plzeňský hokejový klub HC Škoda Plzeň si pojistil služby jedné ze svých vůdčích postav. Plzeňský dres bude i v další sezóně oblékat 33letý rodák z kalifornského Downey Ryan Hollweg. S klubem podepsal smlouvu na rok.

Výrazný útočník zamiříl na led plzeňského stadionu poprvé v sezóně 2012/13 a na jejím konci mohl se spoluhráči oslavit zisk historicky prvního titulu. V mnoha ohledech je nazýván "zlým mužem" plzeňského celku, nicméně v řadě případů je právě jeho údernost na ledě pro kádr velkou posilou.

"Jsem velmi šťastný, že můžu zůstat v Plzni. Měli jsme v minulé sezóně skvělý tým a věřím, že příští rok to bude možná ještě lepší. Mám to v Plzni rád, mám tu rodinu a všechno potřebné,“ říká Ryan Hollweg.

"Měli jsme zájem, aby Ryan u nás zůstal, to samé chtěl i on, protože je v Plzni spokojený. Domlouvali jsme se na detailech a nakonec jsme se domluvili na další rok, po kterém si znovu sedneme a uvidíme co dál. Myslím si, že je to dobrá zpráva pro fanoušky,“ říká k setrvání Ryana Hollwega sportovní manažer klubu Tomáš Vlasák.

Na případu odlétá Ryan Hollweg za moře, k týmu se připojí až při přípravě na ledu...

V příštích týdnech bude Ryan Hollweg trávit letní přípravu v zámoří, tradičně se jí bude věnovat ve Vancouveru. "Mám hodně intenzivní cardio tréninky, chodím například na crossfit. Vím, co je dobré pro moje tělo, abych se dokázal ideálně připravit. Trénuji třeba hodinu denně, ale ve vysoké intenzitě. Čím je člověk starší, tak tím se i mění tréninkové náplně, teď je to spíše o vytrvalosti a rychlosti,“ uvádí ke své individuální letní přípravě Hollweg.

Ještě v pátek 29. dubna si ho nicméně mohou fanoušci užít v Liticích, kde bude jednou z hlavních hvězd speciální akce litických pozemních hokejistů. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT