29.05.2024 13:10 31.05.2024 11:43
Bolevecké pivobraní láká na regionální piva, dobré jídlo i muziku
Na Bolevecké návsi bude první červnovou sobotu veselo! Uskuteční se první ročník Boleveckého pivobraní. Na co se můžete těšit?
29.05.2024 13:10 31.05.2024 11:43
Na Bolevecké návsi bude první červnovou sobotu veselo! Uskuteční se první ročník Boleveckého pivobraní. Na co se můžete těšit?
31.05.2024 10:55
Přinášíme rozhovor!
30.05.2024 18:38
Čekáte návštěvu nebo si chcete dopřát pikantní dobrotu? Recept na pikantní bůčkovou pomazánku přináší foodblogerka Andrea Motlíková. To musíte zkusit!
Na přípravu budete potřebovat:
Postup přípravy receptu:
Bůček nakrájíme na drobné kostičky, cibuli na hrubo, česnek posekáme. Vše vložíme do pekáče, okmínujeme, dostatečně osolíme, opepříme, podlijeme 1/4 l piva a dáme do vyhřáté trouby na 200°C péct. Během pečení promícháváme a podléváme zbytkem piva. Asi po hodině pečení přidáme pokrájené čerstvé beraní rohy, paprikovou pastu a pečeme ještě další hodinu.
Poté maso vyjmeme, vložíme spolu se sterilovanými rohy do mixéru a nahrubo, ne na kaši, rozmixujeme. Nakonec vmícháme sádlo z pekáče. Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice. Podáváme na topinkách nebo čerstvém chlebu a se sklenicí vychlazeného piva.
foto a recept: Andrea Motlíková
Více receptů na blogu V kuchyni vždy otevřeno nebo v naší rubrice S Andreou v kuchyni.