05.06.2024 14:52 05.06.2024 16:04
Ve výkopu na jižním Plzeňsku došlo k zavalení muže. Na místě zasahují všechny složky IZS
Na území obce Klášter na jižním Plzeňsku zasahují všechny záchranné složky. Silnice je uzavřena.
05.06.2024 14:52 05.06.2024 16:04
Na území obce Klášter na jižním Plzeňsku zasahují všechny záchranné složky. Silnice je uzavřena.
05.06.2024 12:25
Ve středu 5. června obsadili náměstí Republiky v Plzni hasiči. Koná se zde jubilejní 10. ročník extrémní soutěže Pohár ředitele HZS PLK v disciplínách TFA.
05.06.2024 10:28
Rekonstrukce tramvajové trati ve Zbrojnické ulici v centru Plzně je v plném porudu. Podívejte se na FOTKY.
Hledáte lehkou přílohu k masu v jarním stylu? Přemýšlíte, co ke grilovanému masu? Zkuste jarní bramborový salát s lahodnou zálivkou podle receptu foodblogerky...
Na přípravu budete potřebovat:
4 ve slupce uvařené brambory varného typu A
100g šunky vcelku
hrst ředkviček
2 vejce natvrdo
2 jarní cibulky
menší svazek pažitky
Zálivka:
2PL zakysané smetany
2PL majonézy
1PL smetany
1 větší KL dijonské hořčice
sůl
Postup přípravy receptu:
Oloupané brambory, ředvičky, šunku, cibulky a vejce nakrájíme na kostičky a pažitku najemno. Vložíme do mísy, promícháme a osolíme.
Na zálivku vše dobře vymícháme dohladka. Smícháme se salátem a případně dochutíme solí.
foto a recept: Andrea Motlíková
Více receptů na blogu V kuchyni vždy otevřeno nebo v naší rubrice S Andreou v kuchyni.