Golf Park Plzeň bude hostit další prestižní turnaj!

01.07.2016 19:43

Golf Park Plzeň bude na zašátku srpna hostit prestižní turnaj v rámci kvalifikace na finále celosvětové série Faldo Series. Přinášíme podrobnosti.

jericha-2016

Faldo Series byla založena šestinásobným Major vítězem Sirem Nickem Faldem v roce 1996 s cílem dát příležitost mladým lidem poznat golf a zároveň podpořit nadějné juniorské golfisty na jejich cestě vzhůru k nejvyšším metám. Kvalifikace na finále se letos poprvé odehraje v areálu na Dýšině.

Ročně se v rámci Faldo Series odehraje na čtyřicet turnajů ve třiceti zemích po celém světě, včetně  Evropy, Severní a Jižní Ameriky, Středního východu a Asie.

Faldo Series je jedinou akcí svého druhu na celém světě. Vyhledává talenty ve věku 12 - 21 let a pomáhá jim rozvíjet jejich potenciál díky sérii turnajů, která kombinuje získání zkušeností s vrcholovou akcí a rady expertů z oblasti golfu, včetně Nicka Falda samotného. Turnajů se každoročně zúčastní přes 7 000 dětí.

Faldo Series se premiérově představí na Dýšině na začátku srpna...

V České republice se turnaje Faldo Series Czech Championship konají již od roku 2011 a po úspěšných ročnících na golfovém hřišti v Telči se turnaj přesouvá na mistrovské dýšinské hřiště, které poslední tři roky hostilo nejlepší evropské i světové golfistky v rámci turnajů Ladies European Tour.

Kvalifikace na finále celosvětové série Faldo Series v Golf Parku Plzeň proběhne 6. až 8. srpna. Vítězové jednotlivých kategorií získávají automaticky pozvánku na Grandfinále, které se vždy koná ve špičkových světových resortech.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24