Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tropy pokračují! Pláže Boleváku už lákají k relaxaci - FOTKY

30.05.2017 14:57

Velký bolevecký rybník v Plzni a jeho okolí se stal v posledních dnech útočištěm celé řady lidí. V úterý se pláže začaly plnit už zhruba kolem poledne.

1

Také v Plzeňském kraji aktuálně panuje v podstatě letní počasí. V pondělí dokonce padly historické rekordy a v Plzni bylo naměřeno skoro 32 stupňů (více zde). Velmi podobně to bude podle všeho vypadat i během úterního odpoledne. Pláže Boleváku jsou tak v posledních dnech hodně vyhledávanou lokalitou.

A není se čemu divit, velké venkovní areály s bazény v Plzni i v okolí zatím totiž na otevření čekají. Bazén na Slovanech se bude otevírat nejspíš až v polovině června. K dispozici je nicméně venkovní bazén na Lochotíně. Nově mohou lidé k relaxaci velmi pohodlně využít i Třemošenský rybník, který má za sebou rozsáhlé úpravy, podrobnosti najdete v článku zde.

Jinak se budou ale koupaliště v regionu otevírat nejdřív až v průběhu června. Bližší informace k přehledu otevírání koupališť najdete v článku zde.

Tropické teploty ale podle všeho úterním odpolednem skončí. Přerušit by je měly bouřky, které mohou být místy i silné. V příštích dnech se budou teploty pohybovat zhruba kolem 25 stupňů.

FOTO: Pavel Němeček, orfoto.cz
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte