Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V Plzeňském kraji je 119 nakažených. Hejtman má negativní test

30.03.2020 14:02

Hejtman Josef Bernard v pondělí 30. března oznámil, že má negativní test na koronavirus. Ve vedení kraje jsou podle aktuálních informací zřejmě dva nakažení.

1

V regionu je podle ministerstva zdravotnictví v pondělí 30. března ve 13 hodin 119 osob pozitivně testovanýcn na COVID-19.

Podle neoficiálních informací je nakažen i náměstek hejtmana pro sociální oblast Zdeněk Honz. V preventivní karanténě bylo od minulého týdně několik členů vedení a zaměstnanců Plzeňského kraje, poté, co byla testována s pozitivním výsledkem radní Radka Trylčová. 

O negativních výsledcích testů dnes informovaly na socálních sítích náměstkyně hejtmana Marcela Krejsová a Ivana Bartošová. "Mám pozitivní zprávu, že jsem negativní… Myslím teď na všechny nemocné a přeji jim, aby se brzy zotavili. Děkuji všem, kdo se o pacienty starají,“ uvedla Ivana Bartošová.

Více o nákaze koronavirem na plzeňském hejtmanství jsme psali zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT