Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Útulek pro zvířata v Plzni se opět otevřel veřejnosti. Vycházky pokračují

11.02.2019 11:04

Bezpečnostní opatření ohledně uzavření útulku v Plzni skončilo. Zájemci tak mohou opět vyrážet na procházky se psy. Varování před vstupy do lesů a rizikových míst trvá.

DSC06777

Útulek pro zvířata v Plzni v Daimlerově ulici se mohl po několika dnech opět otevřít. Zájemci tak mohou opět vyrážet na procházky se psy.

"Od víkendu je veřejnosti Útulek pro zvířata v nouzi zpřístupněn. Nicméně Správa veřejného statku města Plzně však stále varuje před vstupem do městských lesů a parků kvůli hrozícímu nebezpečí," informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Útulek se musel uzavřít před týdnem. Městská policie přijala opatření kvůli přívalům sněhu, které zasypaly město o předchozím víkendu. Kvůli hrozícím pádům stromů a větví musely být přerušené vycházky se psy a zároveň byly zrušeny návštěvní hodiny (QAP.CZ o opatření informoval, více zde). Nyní už vše ale funguje v normálním režimu.

Další podrobnosti o chodu útulku, přehled zvířat a aktuální informace najdete na www.utulekplzen.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT