Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Opilá mládež ničila vánoční ozdoby na plzeňském náměstí

28.11.2022 13:54

V neděli 27. listopadu se o půlnoci vyřádila partička nezletilých na náměstí v Plzni. Nadýchali až 1,75 promile a poničili vánoční ozdoby.

ozdoby

Parta nezletilých se bavila na náměstí Republiky v Plzni. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby se zábava netýkala alkoholu a ničení vánoční dekorace. „V rámci rozptýlení strhl jeden z party nezletilých několik ozdob z dekorace na stáncích na Vánočních trzích a pokusil se je odcizit. Skupinku mladých lidí zastihli strážníci u morového sloupu, ještě s ozdobami,“ uvedla Jana Pužmanová, mluvčí policie.

„V průběhu dalšího prověřování se ukázalo, že většina z kontrolovaných nedosáhla věku 18let a jeden dokonce věku 15let. Vzhledem k předchozímu přiznání k tomu, že popíjeli alkohol, byla u každého z nich provedena dechová zkouška,“ doplnila mluvčí policie s tím, že přístroj vykázal nejmenší hodnotu hladiny alkoholu v dechu 1,12 promile, nejvíce pak 1,75 promile.

Věc související s krádeží ozdob si převzala k dořešení Policie ČR, případ nezletilých podnapilých osob bude řešit OSPOD ÚMO Plzeň 3.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství