Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Kam vyrazit o státním svátku? Přinášíme tipy

27.09.2016 12:51

Nevíte, kam vyrazit o státním svátku 28. září? Chystá se spousta akcí v Plzni i na dalších místech regionu. Řada z nich bude ve znamení svatého Václava. Nechte se inspirovat...

Balonová show 2014 (3)
  • Sváteční program chystá plzeňská zoo. Svatováclavský sváteční program 28. září v Zoologické a botanické zahradě města Plzně nabídne návštěvníkům soutěžní procházku přes tři světadíly. Probíhat bude od 10 do 17 hodin, více najdete zde.
  • Z Plzeňského Prazdroje vyjede tradiční Svatováclavská vyjížďka motorkářů. Těšit se můžete na zhruba tisícovku motorek nejrůznějších kubatur. Další podrobnosti najdete v článku zde.
  • V Plzni v lokalitě U Ježíška se odehraje Rytířský turnaj pro Karla IV., historický program nabídne celou řadu vystoupení. další informace najdete zde.
  • Klatovy chystají tradiční Svatováclavské oslavy. Kulturní program bude probíhat na náměstí Míru. V pravé poledne se rozjede Svatováclavská jízda, chybět nebude ani program šermířů. Akce bude probíhat až do podvečerních hodin.Kompletní program najdete zde.
  • V Železné Rudě se bude konat Podzimní běh Železnorudskem "Debrnické okruhy", jde o 27. ročník crossového závodu okolím Železné Rudy. Start je v 10 dopoledne.
  • Na vodním hradě Švihov se odehraje originální Šermířská svatba. Chybět nebudou přípravy, obřad, ale ani tradiční turnaj. Podrobnosti najdete v článku zde.
  • Za sportem můžete vyrazit v Plzni do Městské sportovní haly na Slovanech. Házenkáři Talentu Robstav - M.A.T. Plzeň vyzvou v 6. kole extraligy Nové Veslí od 18 hodin.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT