Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dětský den aneb Hurá na prázdniny. Děti čeká v Plzni zábavné odpoledne!

26.06.2023 15:10

První plzeňský obvod pořádá akci s názvem Dětský den aneb Hurá na prázdniny. Odpoledne v parku U Bazénu na Lochotíně bude patřit dětem, a že se mají na co těšit!

milan svoboda

Klaunka Pepina, kouzelník, soutěže a mnoho dalšího čeká na děti v úterý 27. června v parku U Bazénu na Lochotíně. Dětský den aneb Hurá na prázdniny proběhne od 14:30 do 18:00 a nabídne zábavný program pro děti i jejich rodiče.

Program otevře pěvecký sbor Svět kvítek pod vedením pěvkyně Miriam Čížkové. V 15:00 se s ukázkou tance představí skupina Tanec v Plzni, která si pro návštěvníky kromě zajímavého vstoupení připravila velké překvapení! Členové taneční skupiny totiž po vystoupení rozjedou nevšední miniškoličku tance, do které se může zapojit úplně každý.

V 15:45 začne pódiové vystoupení klaunky Pepiny a v 16:30 se mezi malé i velké návštěvníky vrátí skupina Tanec v Plzni. V 17:15 zahájí svou show kouzelník Artin, který bude kouzlit až do samého závěru akce.

Dětský den na Lochotíně bude mít bohatý doprovodný program. Klaunka Pepina bude po celou dobu modelovat nejrůznější zvířátka z balónků a chybět nebude ani oblíbené malování na obličej.

Středisko volného času RADOVÁNEK si pro děti připravilo tvořivé dílny, jejichž součástí bude například výroba placek s motivem léta, hudebních nástrojů ze dřevěné špachtle nebo květinových zápichů do truhlíků.

Do programu se i letos zapojí Nadace sportující mládeže, která si pro děti připravila několik pohybových aktivit. Přítomní se pak mohou těšit ještě na jednu specialitu, a tou budou stanoviště se stolním hokejem klubu Gladiators Plzeň.

Přijďte se rozloučit se školním rokem i vy se svými ratolestmi. Čeká vás odpoledne plné smíchu a zábavy.

Foto ilustrační Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství