Jak jste spokojeni s kulturní nabídkou v Tachově? Přijďte se vyjádřit ke kulatému stolu

20.01.2023 11:21

Kulatý stůl se bude konat v Tachově vůbec poprvé. Vedení města chce na diskusi s veřejností představit mimo jiné plány týkající se kulturního dění.

Tachov_rozhledna vysoka foto QAP (2)

“Pořádáte v Tachově kulturní nebo společenské akce? Chcete vědět jaké podmínky aktuálně město nabízí a jaké jsou změny v možnostech finanční podpory ze strany města? Přijďte na první kulatý stůl ke kulturnímu životu v Tachově,” zve město své občany. “Chybí Vám něco v jinak bohaté kulturní nabídce města? Máte nápady, jak věci zlepšit? Chcete být pořadatelem? – Přijďte nám to sdělit.”

První veřejný kulatý stůl proběhne ve čtvrtek 26. ledna od 18 hodin v Muzeu Českého lesa. Diskusní akci pořádá vedení města pro pořadatele a veřejnost, která se podílí na kulturním životě v Tachově.

Akce je určena tedy i pro širokou veřejnost, kterou zajímá kulturní dění v Tachově. “Vítáni jsou všichni zájemci o kulturní dění ve městě, kteří mají zajímavé podněty k této problematice. Cílem setkání je nastavit vzájemnou spolupráci pořadatelů mezi sebou i s vedením města a také sběr podnětů a nápadů k dalšímu směřování v této oblasti,” uvádí město.

Program:

  1. Seznámení s podmínkami pořádání akcí ve městě

  2. Dotační možnosti pro kulturní akce (místostarostka Vedula Machová)

  3. Možnosti spolupráce pořadatelů s městem (radní Vít Rožmberský)

  4. Představení pracovní verze plánu kulturních akcí ve městě na rok 2023

  5. Workshop na téma silných a slabých stránek kulturního a společenského života

  6. Diskuze

 

foto ilustrační

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24