HC Škoda spouští prodej lístků a zvýhodněných balíčků

05.09.2016 20:31

HC Škoda Plzeň spouští prodej lístků na jednotlivá utkání hokejové extraligy a zároveň prodej zvýhodněných balíčků. Čtěte podrobnosti.

FOTO_QAP_CZ (2)

"Počínaje dnešním dnem jdou do prodeje vstupenky na jednotlivá utkání Tipsport extraligy 2016/17, které si můžete zakoupit prostřednictvím Sazka Ticket. Kromě jednotlivých lístků začíná také prodej zvýhodněných balíčků vstupenek, které se v loňské sezóně těšily velké oblibě," informuje HC škoda Plzeň fanoušky s tím, že prodej vstupenek bude probíhat stejně jako v loňském roce. Lístky budou moci fanoušci zakoupit vždy s měsíčním předstihem.

Kromě jednotlivých vstupenek lze zakoupit i balíčky zvýhodněných vstupenek. Koupit si můžete velký balíček (10+2 vstupy zdarma) nebo malý balíček (4+1 vstup zdarma).

Zakoupený balíček definuje pouze zvolenou kategorii vstupenek.

„Fanoušci mohou vždy vybírat z domácích zápasů na měsíc dopředu. Není proto problém si v dostatečném předstihu rezervovat divácky atraktivní zápas, např. se Spartou, a mít tak jistotu, že se dostanu na stadion a budu sedět v oblíbeném sektoru a ne někde v rohu,“ říká Magdaléna Bočková, marketingová manažerka klubu.

Na každý vybraný domácí zápas lze čerpat pouze jednu zvýhodněnou vstupenku. „Nelze tedy celý balíček využít pro skupinu fanoušků na jeden zápas, musí to být 5, respektive 12 rozdílných zápasů,“ doplňuje Magdaléna Bočková.

Dotazy ohledně balíčků vám zodpoví přímo ve fanshopu.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24