QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Titáni se v Plzni vrátí do ringu

22.11.2015 11:44

Prestižní a dnes už i legendární fighterská událost Souboj Titánů se opět hlásí o slovo. Hala Lokomotivy přivítá Titány už v sobotu 28. listopadu.

img00014

Přípravy turnaje nabírají obrátky a každým dnem jsou blíže k cíli. Organizátoři nenechávají nic na pochybách a letos se můžeme opět jen těšit.

Pamatujete na gladiátorské pravidla KMM? Můžete se připravit na její pyramidu, které se účastní matador plzeňské scény Jiří Štádler nebo Kryštof Mareš, který kromě Lanna gymu reprezentuje i PriMMAt gym.

Plzeňák Jiří "George" Štádler v Titánech začínal již jako junior, nikdy nechyběl a během let už nastupuje do ringu jako ostřílený borec s obrovskými mezinárodními zkušenostmi. Na svůj věk je také velice zkušený, je medailistou z amatérských ME i MS v lowkicku, fullcontactu i K-1, boxoval rovněž extraligu. Známé jsou i jeho vtipné nástupy do ringu.

To Kryštof Mareš je především postojář, držící republikové tituly v lowkicku a thaiboxu. Absolvoval již 45 zápasů, ze kterých jen 8 prohrál. Devětkrát vyhrál před limitem. Je to zápasník s agresivním přímočarým stylem, má tvrdé ruce a dokáže vyvinout tlak. Na svých 19 let má hodně mezinárodních zkušeností a absolvoval i mnoho campů se špičkovými borci.

Namísto Honzy Tůmy, který se zranil, do ringu nastoupí jeden z momentálně nejlepších slovenských zápasníků Miroslav Cingel, který má na svém kontě 59 zápasů, ze kterých jen 12 prohrál. Je dvojnásobným mistrem Slovenska, drží evropský a světový titul WKF a je mistrem světa Enfusion 2014.

Galavečer bojových sportů s mezinárodní účastí proběhne v hale Lokomotivy v sobotu 28. listopadu, předzápasy startují v 17:00 hodin, hlavní program pak v 18:00 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT