QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňském obchodním domě došlo k fyzickému napadení

13.02.2023 20:01

K fyzickému napadení došlo v jednom z obchodních domů v Plzni v městské části Bory. Při potyčce se jeden z pracovníků prokázal falešným policejním průkazem. Policie se tedy zabývá rovnou dvěma případy.

Návrh bez názvu-4

„Policisté z obvodního oddělení Plzeň Bory se zabývají případem fyzického napadení, ke kterému došlo v úterý 7. února 2023 ve večerních hodinách v jednom z plzeňských obchodních domů. Uvnitř prodejny došlo ke slovní rozepři mezi zákaznicí a pracovníkem ostrahy. 43letá žena přitom pracovníka ostrahy vulgárně urážela,“ uvedla Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Pracovník ostrahy neudržel nervy na uzdě. „Pracovník ostrahy do ženy následně několikrát strčil a pokusil se ji fyzicky napadnout. Do konfliktu se poté zapojili další dva pracovníci ostrahy, kteří se snažili situaci uklidnit. To se jim ovšem nepodařilo, žena byla vulgární a strážným se vysmívala. Jeden z nich se následně prokázal služebním průkazem policie. Situace se uklidnila ve chvíli, kdy na místo dorazila hlídka policistů,“ popsala situaci mluvčí policie.

„Fyzické napadaní šetří policisté v rovině přestupku. Ve věci prokázání se služební průkazem policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu padělání a pozměnění veřejné listiny. Oběma případy se nadále zabývají a prověřují veškeré okolnosti,“ dodala Michaela Raindlová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24