Futsalový svátek! Čestný výkop provedl chlapec, kterého zasáhl při tréninku blesk

28.02.2020 19:40

Plzeňští futsalisté za sebou mají další bitvu o první místo v tabulce. Zápas s týmem z Chrudimi zpestřily  slavnostní ceremoniály. Podívejte se na fotky!

2
231

Futsalisté Plzně sehráli další bitvu o první místo, tentokrát se suverénem posledních let, chrudimským týmem ERA-PACK. Soupeř sice potvrdil svoji formu a v hale na Slovanech zvítězil 7:1, ale fanoušci si přesto přišli na své.

To, že jde o velkou sportovní událost, zdůraznily dva slavnostní ceremoniály a také gratulace hráči Interobalu Janu Havlovi k jeho 300. ligovému startu. Ještě než zaplněná hala na Slovanech slyšela úvodní hvizd utkání, všem se představil malý fanoušek Vojta. Chlapec, kterého v květnu roku 2018 zasáhl při fotbalovém tréninku přímo na hřišti blesk. Svůj boj o život naštěstí vyhrál.  Vojta je velkým fanouškem futsalového Interobalu a zejména nejlepšího hráče soutěže - Tomáše Vnuka. Vojta převzal právě od tohoto hráče, prvního náměstka primátora Plzně Romana Zarzyckého a generálního ředitele klubu Radka Lobo dres podepsaný celým týmem, klubovou šálu, dvě permanentky a další suvenýry. Vojta pak provedl čestný výkop a stal se tak plnohodnotným členem plzeňského futsalového týmu.

Druhý slavnostní akt proběhl o poločasové přestávce. O uplynulém víkendu zvítězil tým Interobalu Plzeň U15 ve FINAL FOUR krajského přeboru a kvalifikoval se tak na finálový turnaj o titul mistra ČR. Za klub mladým nadějím, které se připravují v Tréninkovém centru mládeže podporovaném městem, pogratulovali a poděkovali Radek Lobo a Roman Zarzycký.

Město zařadilo futsal a klub Interobal Plzeň od loňského roku mezi tréninková centra mládeže, kam patří osm nejdůležitějších sportů provozovaných v západočeské metropoli, mimo těch, které mají své vlastní akademie.  

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24