QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bourá se po celém kraji! Účastníkem nehody byl i roční chlapeček

18.09.2022 19:07

Záchranné složky mají v neděli v podvečer plné ruce práce s nehodami. Záchranka převážela zraněné od nehod ve Starém Plzenci, u Spáleného Poříčí a u Soběkur. Tam byl dokonce účastníkem teprve roční chlapeček.

sanitka

Nehoda se stala kolem půl šesté u Soběkur na jižním Plzeňsku. Po střetu dvou automobilů záchranná služba převezla do nemocnice jednoho muže a roční dítě. "Záchranáři z místa transportují muže ročník 1999 s lehčím zraněním a chlapečka 2021 k observaci do fakultní nemocnice na Lochotín," sdělila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

K další nehodě došlo po půl šesté ve Starém Plzenci. Po střetu dvou osobních vozidel byla zraněna jedna žena a dvě děti. "Z místa transportujeme ženu ročník 1981 s lehčími zraněními a dvě děti také s lehčími zraněními do FN Lochotín. Z druhého automobilu muže ročník 1962 s lehčím zraněním do Rokycanské nemocnice," uvedla dále mluvčí záchranné služby.

V neděli po páté hodině narazila dodávka do stromu, a tu u Spáleného Poříčí ve směru na Struhaře. "Transportujeme ženu ročník 1995 s lehčími zraněními do fakultní nemocnice na Borech. A muže cca 32 let také s lehčími zraněními na Lochotín," upřesnila Mária Svobodová.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24