Policie bude v neděli v pohotovosti! Připravuje opatření kvůli fotbalu

17.03.2023 18:17

V neděli 19. března 2023 od šesti hodin se v Plzni v Doosan Aréně uskuteční fotbalové utkání mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a Bohemians Praha 1905. Na to se připravuje i policie.

2

"Na bezpečnostním opatření, jehož cílem je především hladký a bezproblémový průběh celé akce, se budou podílet policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Ti se budou především zaměřovat na zajištění klidu a veřejného pořádku a budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu, a to nejen v okolí samotného stadionu, ale i na celém území města Plzně," uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté budou dbát i na parkování, které je vždy v okolí stadionu problematické. "Parkovací kapacity kolem stadionu nejsou neomezené, proto žádáme návštěvníky, pokud je to možné, aby nechali svá vozidla doma, anebo využili záchytná parkoviště na okraji metropole a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu," dodala policejní mluvčí.

Připraveni jsou policisté i na možné konflikty. "Před vstupem do sektoru hostů, budou umístěny plotové prvky, které mají zabránit případnému konfliktu mezi fanoušky jednotlivých klubů," doplnila Michaela Raindlová.

foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24