QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Převrácené auto u pomníku v Plzni. Silně opilý Ukrajinec nadýchal skoro tři promile

26.11.2022 6:00

Komplikace jak pro řidiče, tak také pro cestující městskou hromadnou dopravou. Na křižovatce Americká x Klatovská třída došlo k havárii jednoho osobního automobilu, který zůstal převrácený na střeše.

FOTO_QAP_CZ (2)

Na místě zasahovaly všechny jednotky IZS. Na místě byly hlášeny tři zraněné osoby, do nemocnice byla transportována pouze jedna. "Ráno před pátou hodinou se stala dopravní nehoda osobního automobilu, který skončil na střeše v Plzni na křižovatce Americká x Klatovská třída. Na místě hlášeny 3 zraněné osoby, ošetřena a transportována jedna. Jednalo se o  muž 35 let, který byl s lehčími zraněními transportován na akutní příjem Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky Mária Svoodová.

Nehoda způspbila i komplikace Plzeňskému městskému dopravnímu podniku. "Tramvaje linky č. 4 jezdí pouze v úseku Sady Pětatřicátníků - Košutka. V úseku Sady Pětatřicátníků - Univerzita jezdí autobusy náhradní dopravy. Autobus neobsluhuje zastávku Technická, náhradní zastávka Západočeská univerzita na trase linky č. 30," uvedl dopravní podnik na svých webových stránkách. Provoz MHD byl obnoven krátce před sedmou hodinou.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24