QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rusky hovořící muž po ženě požadoval orální sex. Policie po něm pátrá

25.11.2022 14:51

Policisté se nahlášeným případem intenzivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na kterém je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení.

policie pátrá_Plzeň_1122

Plzeňští kriminalisté prověřují veškeré okolnosti případu, kde je dáno podezření ze spáchání trestného činu mravnostního charakteru. “Dne 3. listopadu 2022 v době 23.15 hodin se měl neznámý muž seznámit s poškozenou ženou v centru města. Přibližně o hodinu později dne 4. listopadu 2022 měla dvojice společně nasednout do vozidla TAXI nebo jiné přepravní společnosti, zřejmě tovární značky Audi, a to na přesně nezjištěném místě na náměstí Republiky či v jedné z přilehlých ulic. Následně měli odjet na přesně nezjištěnou adresu v Plzni. Mohlo by se pravděpodobně jednat o městskou část Slovany nebo Doubravku. V bytě měl neznámý muž po ženě požadovat orální sex a ta následně měla z bytu odejít,” uvedla Veronika Hokrová.

Popis neznámého muže: dle zjištěných informací by se mělo jednat o rusky hovořícího muže ve věku cca 35-40 let, střední postavy vysoké 175 – 180 cm, krátké černé vlnité vlasy a v obličeji plnovous. Byl oblečen do červené zateplené košile se vzorem červené kostky, světlých džínových kalhot, na levé ruce měl mít nasazené hodinky ze žlutého kovu a měl být obutý do světlých bot.

Policisté by chtěli hovořit i s řidičem vozidla nezjištěné přepravní společnosti, který by mohl pomoci k objasnění případu.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24