QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dobrá zpráva pro pacienty i zaměstnance. Rokycanská nemocnice má nové bistro

25.04.2023 12:49

V pondělí 24. dubna se otevřelo bistro v Rokycanské nemocnici. Bistro lidem dlouho chybělo. Nyní si mohou zaměstnanci i pacienti pořídit svačinu a základní drogerii přímo v areálu nemocnice.

bistro Rokycanská nemocnice

„Před čtyřmi měsíci se zavřela prodejna potravin v současném bistru. Předtím tu také bylo kadeřnictví. Nemocnice opravila elektřinu a omítky. Nové bistro je bonusem nejen pro zaměstnance, ale také pro naše pacienty,“ uvedl při otevření Roman Halúzka, vedoucí technického úseku Rokycanské nemocnice.

Bistro v Rokycanské nemocnici naleznou zaměstnanci a pacienti nemocnice v přízemí v levé části za výtahy (u schodiště).

Co vše bude bistro nabízet? „Denně budeme nabízet polévku, obložené bagety, sendviče, sekanou v housce, nabízíme pečivo, pití, jogurty, ovoce, zeleninu i zákusky. V nabídce je také základní drogerie. Platit lze v hotovosti, v následujících dnech bude možné již platit také platební kartou. Do budoucna chceme také nabídnout nejen zaměstnancům službu nákup domů, kdy by měli připravený seznam a nákup by si především zaměstnanci vyzvedli před koncem pracovní doby,“ prozradila Kristýna Richterová, která bistro provozuje a zároveň ho celé zrekonstruovala.

Bistro je otevřeno denně, od pondělí do pátku od 6.30 do 17.00, v sobotu od 9.00 do 17.00 a v neděli od 12.00 do 17.00.

Foto město Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24