QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hledáte program na jarní prázdniny? Techmania pořádá dobrodružné příměstské tábory!

08.02.2024 8:11

Jarní prázdniny jsou za rohem. Hledáte pro své děti zajímavý program plný zábavy a dobrodružství? Lektoři z Techmania Science Center připravili pro děti skvělou nabídku jarních příměstských táborů.

Nová rozšířená Techmania Science Center.

Příměstské tábory v Techmanii jsou ideálním programem pro zvídavé děti, které chtějí během jarních prázdnin zažít dobrodružství v zajímavém prostředí. Táborníci si v termínu od 19. do 23. února 2024 prostřednictvím zajímavých aktivit a her vyzkouší nové věci a užijí si mnoho zábavy.

Vybírat můžete hned ze dvou zajímavých témat. Každý si tedy může zvolit zaměření podle toho, co ho nejvíce baví. První jarní příměstský tábor s názvem Auta, lodě a roboti je určený pro děti ve věku 6 až 8 let.

Děti se seznámí se základními druhy dopravních prostředků a proniknou do tajů robotiky. Zkusí si postavit svůj kluzák a podrobí ho zkoumání v aerodynamickém tunelu. Zjistí, na jakých fyzikálních principech plují lodě na hladině a jak se ponorky orientují v oceánu. Dokonce si zkusí i postavit vlastní raketu na různé druhy pohonu.

Druhý tábor je pro děti ve věku 7 až 11 let a nese název Kriminálka TSC. Táborníci budou řešit záhady, odhalí tajemství kriminalistiky a špionáže za pomoci vědy. Jedná se o příměstský tábor plný hádanek, kriminálních tajemství a vědeckého bádání.

Maximální kapacita každého běhu tábora je 15 osob. Na tábory je možné se přihlásit až do 12. února ZDE.

Tábor probíhá v daném termínu od pondělí do pátku, a to každý den v čase 8 až 16 hodin. Po celou dobu je pro děti zajištěno občerstvení včetně pitného režimu.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT