QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rozhledna Krkavec oslaví své 122. narozeniny a vy je můžete oslavit s ní

15.05.2023 14:21

A oslaví je velkolepě. Nově otevírá pro veřejnost kompletně zrekonstruované vnitřní prostory, a tak zde můžete rovnou i přespat v apartmánech nebo v noclehárně.

Krkavec_foto zdroj Krkavec (3)
Krkavec_foto zdroj Krkavec (3)Krkavec_foto zdroj Krkavec (1)Krkavec_foto zdroj Krkavec (2)Krkavec_foto zdroj Krkavec (10)Krkavec_foto zdroj Krkavec (8)Krkavec_foto zdroj Krkavec (4)Krkavec_foto zdroj Krkavec (7)Krkavec_foto zdroj Krkavec (6)

Na rozhledně Krkavec je celoročně v provozu bistro, kde si můžete koupit občerstvení. Také si zde můžete domluvit zázemí na vaši akci, a to se vším všudy. Zajistí zde pro vás rauty i grilování, ale také zábavné volnočasové venkovní aktivity. Veškeré technické zázemí je samozřejmostí.

Navíc se zde chystají nevšední filmové zážitky!

„Z Moravy přímo na kopec Krkavec přivezeme maringotku pana Pavla Čadíka. Promítat se tak bude z klasického 35mm filmového pásu,“ řekl Lukáš Vostracký, provozovatel rozhledny Krkavec.

Promítat se bude v pátek 19. května a v sobotu 20. května. Začátek je vždy v 19:00. Vstupné je ZDARMA. „Zájemci budou mít možnost prohlédnout si zákulisí maringotky s promítačkami Meopta - Meopton 4, té nejlepší promítačky na světě mezi lety 1959 – 1962,“ prozradil organizátor akce.

Co se bude promítat? To je opředeno tajemstvím. „Promítat se bude česká filmová klasika, nechte se překvapit! Prozradím pouze to, že filmy jsou vhodné i pro rodiny s dětmi,“ řekl Lukáš Vostracký.

Promítat se bude pod širým nebem u rozhledny Krkavec. Tak si nezapomeňte teplé oblečení a baterky!

Otevírací doba bistra je od 14. 5. 2023 každý den od 10:00 do 20:00 hodin, v době promítání je otevřeno až do skončení celé produkce. V případě zájmu je možné domluvit prodloužení otevírací doby.

Aktuální novinky můžete sledovat na webových stránkách Krkavce www.krkavec.cz nebo na jejich Facebooku a Instagramu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24