QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

SOUTĚŽ: Kdo půjde na Veletrh svatební inspirace zdarma? Známe vítěze!

01.11.2023 14:11     06.11.2023 10:35

Akce roku pro všechny nevěsty, ženichy, svědky a milovníky svateb z širokého okolí se blíží. V polovině listopadu se v Plzni bude konat již pátý ročník Veletrhu svatební inspirace. Připravili jsme pro vás soutěž! ZNÁME VÍTĚZE!

Veletrh svatební inspirace_

Veletrh svatební inspirace se bude konat v sobotu 11. listopadu v plzeňském DEPO2015. Každý rok se akce těší větší oblibě jak u návštěvníků, tak i vystavovatelů. Každá nevěsta si na veletrhu najde totiž přesně to, co hledá.

Návštěvníci se mohou těšit na desítky prověřených svatebních dodavatelů, nekonečné množství inspirace, veletržní slevy a výhodné akční nabídky, módní přehlídky a v neposlední řadě na tipy a svatební trendy.

Veletrh bude tentokrát o kontrastech. Protože si uvědomujeme, že každá nevěsta má jinou představu o svém svatebním dni a chceme nabídnout řešení pro všechny. Při výběru dodavatelů se soustředíme na netradiční řešení i služby,“ prozradila Zuzka Pithardová, jedna z organizátorek akce.

Samozřejmostí Veletrhu svatební inspirace je dobré jídlo i pití, ochutnávky, hudební vystoupení a spoustu další zábavy! Více informací naleznete ZDE.

Pro čtenáře QAPu jsme připravili soutěž o vstupenky na Veletrh svatební inspirace v DEPO2015. Účast v soutěži byla hojná, děkujeme!

Kdo vyhrává dvě vstupenky?

Lenka Svobodová
Marek Janošík
Petra Polívková
Helena Šnajdrová
Markéta Vůchová

Výherci budou o výhře informováni SMS.

Gratulujeme!

Foto Veletrh svatební inspirace

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT