QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V prodejně Express Servis v Plzni se rozdávaly hodnotné ceny – FOTKY

09.03.2023 14:48

Velká soutěž QAPu a společnosti Express Servis Company o iPhone a iPad odstartovala v pondělí 20. února. Každý den do prodejny EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, na adrese Bedřicha Smetany 4, chodilo mnoho lidí, kteří se nakousnutým jablkem ve tvaru loga APPLE zaregistrovali do naší soutěže. Hlavní výhry Apple iPhone SE (2022) a Apple iPad 10,2" nalákaly stovky soutěžících.

iPhone úvod

Internetové noviny QAP.cz a Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň pořádaly velkou soutěž o iPhone a iPad. Dnes, tedy ve čtvrtek 9. března, se krátce po poledni v prodejně Express Servisu sešly obě výherkyně hlavních cen. Ty přišel předat s redaktorkou QAPu i majitel prodejny Jan Chlebuš.

Hlavní cenu, tedy Apple iPhone SE (2022), vyhrála Karolína Karasová. „Do soutěže jsem se zapojila cestou ze školy. Když jsem zjistila, že jsem vyhrála, měla jsem obrovskou radost,“ prozradila QAPu Karolína Karasová. „Vůbec jsem to nečekala, dnes jsme přijeli až ze Spáleného Poříčí. Na nový telefon se moc těším, už plánuji, jaký obal si na něj pořídím,“ dodala.

Druhou hlavní cenou je Apple iPad 10,2", ten vyhrála Tereza Kantoříková. „Už delší dobu jsem uvažovala o nákupu iPadu či tabletu, hlavně kvůli škole. Proto, když jsem se dozvěděla o soutěži, šla jsem zkusit štěstí. To že jsem vyhrála, mě vážně překvapilo,“ prozradila QAPu s úsměvem Tereza.

Po celou dobu soutěže probíhalo každý všední den od 21. 02. 2023 do 03. 03. 2023 losování výherců denní ceny. Tou byla poukázka do Express Servisu v hodnotě 200 Kč.

Seznam výherců poukazu 200 Kč na nákup v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni:

SOFIE UNGROVÁ

RENÁTA HNÍZDILOVÁ

KRISTÝNA KANTOŘÍKOVÁ

RUDOLF ŽAHOUN

ISABELA IGERSKÁ

MARIE KOTVANOVÁ

VLADIMÍR HUDÁČEK

LADA WAGNEROVÁ

PAVEL AUBRECHT

Děkujeme všem soutěžícím za účast a všem výhercům ještě jednou gratulujeme!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24