QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Vánoce na Viktorce se blíží. Svařák, Andílci, A tým i kvíz o ceny

15.12.2022 7:35

Doosan Aréna ožije! Trhy, dárečky, vánoční atmosféra. Chybět nebude ani celý A tým. Přijďte se pobavit a naladit na Vánoce s plzeňskými fotbalisty!

Vánoce na Viktorce_FB Viktoria Plzeň

Vánoce na Viktorce se uskuteční v pondělí 19. prosince. Událost se koná přímo v Doosan Aréně, kde si v tradičních vánočních stáncích budete moci zakoupit mnoho dobrot i oblíbený svařák. Trhy budou otevřeny už od 16 hodin. V 17 hodin začne program na pódiu. O vánoční atmosféru celé akce se postará dětský sbor Andílci. Na podiu se však bude konat i velký viktoriánský kvíz o ceny a celou akci zakončí velkolepá ohnivá show!

Vánoce na Viktorce ale nejsou jen o trzích a setkání s fotbalovým kádrem. Celá akce má charitativní podtext. „Protože ale nemyslíme jen na sebe, budeme chtít potěšit i ty, kteří to potřebují. Budou zde dva charitativní stromečky, pod jeden budete moci dávat dary pro fakultní nemocnici Plzeň a pod druhý pro ZOO Plzeň,“ uvedl mluvčí FC Viktoria Plzeň.

Co můžete pod charitativní stromečky darovat? „Pro malé pacienty jsou vhodné různé stolní hry, pastelky, fixy, potřeby pro malování na textil, polštářky, šátky, nákrčníky, svítící tkaničky, čelenky, veselé gumičky a sponky do vlasů, malé sady Lego, malá autíčka a malé panenky (do ruky jako odměny) pro statečné šikuly v ambulancích,“ vyjmenovává mluvčí FN Gabriela Levorová. „A pacienty vyššího věku rozhodně potěší kosmetika, potřeby pro holení, šampony, kafrové mazání, vlhčené ubrousky, teplé ponožky nebo nástěnné hodiny.“

Pokud budete chtít udělat radost i plzeňské zoo a jejím zvířátkům, můžete přinést jablka, mrkev, kořenovou zeleninu, kaštany, žaludy, ořechy, popřípadě tropické ovoce. „Tvrdým sušeným pečivem už nekrmíme, to ať prosím fanoušci letos nenosí,“ upozornil mluvčí zoo Martin Vobruba.

Hráči a trenéři FC Viktoria Plzeň půjdou všem příkladem a přijdou položit osobně dárky pod červenomodrý stromeček. „Přidejte se k nám, společně uděláme radost těm, kteří si to zaslouží,“ vzkazuje všem viktoriánům kapitán týmu Lukáš Hejda.

Foto FB FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24