Zimní sezóna se blíží. S koupí lyžařských kurzů na Špičáku byste neměli otálet

04.12.2022 16:38

Prodej lyžařských víkendových kurzů na Špičáku je v plném proudu. Pokud chcete vaše dítě zapsat do lyžařských víkendových kurzů neměli byste otálet.

lyžařská škola

Na Špičáku už leží poprašek sněhu a finišují přípravy na zimní sezonu. Rozjel se už online prodej skipasů a také kurzů do lyžařské školy.

V lyžařském areálu Špičák na Šumavě provozují vlastní lyžařskou školu už 48 let. Lyžařská škola Ski&Bike Špičák je už v nových prostorách. Funguje každý den od zahájení do ukončení provozu střediska a vrací se do předcovidových zvyklostí co se týká počtu žáků v družstvech apod. Kromě domovského areálu působí i ve dvou dalších železnorudských střediscích – Nad Nádražím a Belveder.

Zároveň od soboty 14. a neděle 15. ledna 2023 začínají šestidenní víkendové kurzy především pro děti, ale i dospělé začátečníky. Tady už je ale vyprodána více než polovina kurzů. Areál opět zajišťuje dopravu autobusy z celého regionu Plzeňského kraje, dozor a stravování. Hlásit se do nich lze od poloviny listopadu a premiérově pouze online/přes e-shop na webu spicak.cz

Jako jediná na celém jihozápadě Česka má Lyžařská škola Ski&Bike Špičák akreditaci ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a může tak vychovávat lyžařské a snowboardové instruktory také pro další české areály.

Zakoupit online už nyní můžete také skipasy. Pokud zakoupíte skipas přes e-shop, určitě ušetříte - více informací najdete ZDE.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24