AE klub LADY odstartoval soutěžní sezonu

16.03.2012 8:11

Také aerobikové soutěže se rozjíždí. Plzeňský AE klub LADY má za sebou rozjezd v podobě prvních závodů. A dětským týmům se dařilo, nasbíraly několik medailí.

Aerobikový klub AE LADY Plzeň začal soutěžní sezonu a hned si nasbíral nejeden úspěch. Jako první závod byla na řadě pražské klání Žij pohybem show a dětským týmům AE klubu LADY se dařilo.

Nová závodní sezóna 2012 byla odstartována Praze v kongresovém centru v sobotu 10. března. Zde se konal první závod, celorepublikové ligové soutěže Žij pohybem show, kterého se zúčastnily všechny dětské týmy AE klubu LADY Plzeň. Atmosféra byla vynikající a všech 1100 závodníků si užilo tyto krásné prostory.

Závodu se účastnilo 90 týmů z celé České republiky. Soutěže se zúčastnili moderátorka Markéta Mayerová, moderátor Slávek Boura, a moderátorka VIP zpráv Bára Hlaváčková. Patronka soutěže herečka Veronika Freimanová předávala dětem ceny. "Z první soutěže jsme se vrátili s třemi zlatými medailemi a jednou bronzovou. Všechny čtyři bodované týmy budou bojovat v dalších závodech o prvenství v lize," sdělila Eva Fajfrlíková z AE klubu LADY Plzeň.

Úspěchy
1.místo - Veselé peklo - (kat. 4-7 let big teams s náčiním)
1.místo - Loutkař a oživlá Mánička - (kat. 8-10 let small teams bez náčiní)
3.místo - Sadaři - (kat. 8-10 let big teams s náčiním)
1.místo - Dávný příběh lásky ... - (kat. 11-14 let big teams bez náčiní)
4.místo - Manažerky - (kat. 11-14 let big teams s náčiním)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24