QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Andrea Hlaváčková si k narozeninám dala krásný dárek - titul v Plzni

10.08.2015 10:23

Po deseti letech se vrátila v soutěžním zápase na plzeňské kurty rodačka Andrea Hlaváčková a hned brala titul. V neděli 9. srpna vyhrála na stadionu TK Slavia na Borech turnaj ITF.

Andrea Hlaváčková (23)

Narozeniny slaví v pondělí 10. srpna plzeňská rodačka, tenistka Andrea Hlaváčková. Dárek k devětadvacetinám si dala už o den dříve - na domácí půdě vyhrála prestižní mezinárodní ženský turnaj ITF. Ve finále porazila třetí nasazená Hlaváčková turnajovou dvojku Barboru Krejčíkovou 3:6, 6:2 a 6:3.

"Chtěla bych poděkovat všem, co chodili fandit, i těm, co fandili na dálku. Je to splněný sen, vyhrát turnaj před domácím publikem," nazapomněla oblíbená tenistka pozdravit své fanoušky na facebooku a zároveň připomněla, že se jedná o první titul, kterého dosáhla s trenérem Petrem Vaníčkem.

Plzeňská rodačka, která začínala v TK Slavia Plzeň, Andrea Hlaváčková patří mezi nejlepší české tenistky. Aktuálně je na 148. místě žebříčku WTA ve dvouhře a na 13. ve čtyřhře. Ve čtyřhře reprezentuje s Lucií Hradeckou Českou republiku i ve Fed Cupu.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24